Valmistamine:
Lõika Brüsseli kapsa varred ja eemalda koledad lehed. Lõika kapsad pikuti pooleks, laota ahjuplaadile, nirista peale oliiviõli ning maitsesta soola ja pipraga. Koori küüslauk ja lisa ahjuplaadile. Soovi korral võib kapsaste ja küüslaugu juurde küpsema panna ka peekoni või seened. Küpseta 200 kraadi juures umbes 20 minutit.
Konservmaisi kasutamisel kurna sellest vesi. Kuumuta kanapuljong ja koor ning lisa polenta ja sega kuni see saavutab pudrulaadse tekstuuri. Siis on õige aeg panna potti ka riivitud pecorino juust ja mais, mida peaks veel mõned minutid kuumutama.
Serveeri polenta kaussides koos Brüsseli kapsaga. Anna maitsvale roale viimane lihv musta pipraga ja naudi!
Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas
Teised uudised
HIFU lifting – endiselt nr 1 protseduur naha noorendamiseks
Tänavu on tänu Covidi-piirangute kaotamisele lõpuks taas uksed avanud ilunäitused ja kongressid. Osalesin aprillis esteetilise meditsiini tööstuse ühel märgilisemal kongressil…
Parim valik – Col Du Marine merekollageen
Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…
Kõik metsa kümblema!
Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…
Termaalvesi – võluvravim või mitte?
Uskuge või mitte, kuid termiline vesi iseenesest sisaldab mõningaid nahka toitvaid omadusi, kuigi see ei pruugi olla võluravim nagu mõnikord…
D vitamiini puudus võib suurendada COVID-19 ohte
D-vitamiini toodab nahk UVB-kiirguse mõjul. Nahas tekkinud vitamiin D muudetakse kehas aktiivseks hormooniks, mis reguleerib kaltsiumitaset, et hoida luud ja…
ERM kogub lugusid kehast ning kehatajust kultuuris
Eesti Rahva Muuseum ootab kirjalikke kaastöid, fotosid ja esemeid teemal „Keha ja kultuur“, mis oleks aluseks nii selle teemavaldkonna teaduslikuks…