Valmistamine:

Lõika Brüsseli kapsa varred ja eemalda koledad lehed. Lõika kapsad pikuti pooleks, laota ahjuplaadile, nirista peale oliiviõli ning maitsesta soola ja pipraga. Koori küüslauk ja lisa ahjuplaadile. Soovi korral võib kapsaste ja küüslaugu juurde küpsema panna ka peekoni või seened. Küpseta 200 kraadi juures umbes 20 minutit.

Konservmaisi kasutamisel kurna sellest vesi. Kuumuta kanapuljong ja koor ning lisa polenta ja sega kuni see saavutab pudrulaadse tekstuuri. Siis on õige aeg panna potti ka riivitud pecorino juust ja mais, mida peaks veel mõned minutid kuumutama.

Serveeri polenta kaussides koos Brüsseli kapsaga. Anna maitsvale roale viimane lihv musta pipraga ja naudi!


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Parim valik – Col Du Marine merekollageen

Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…