Polenta on itaallastele nagu kartulipuder eestlastele – nostalgiline lohutustoit. Jahvatatud maisist valmistatud polenta on erinevates roogades maitsev gluteenivaba alternatiiv, mida saab keeta meelepärases puljongis ja maitsestada mitmete aromaatsete juustudega nagu parmesan, pecorino ning tallegio.

Fiskarsi köögimeistrite kiire ja maitsev versioon traditsionaalsest polentast saab kreemise tekstuuri tänu pecorino juustule ja koorele ning küllusliku küüslauguga küpsenud Brüsseli ehk rooskapsas seob selle maitsva roa tervikuks.


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Parim valik – Col Du Marine merekollageen

Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…