EESTI TIPP-KOKK ÕPETAB: kuidas valmistada šokolaadikooki popkorniga

Julgen arvata, et enamus inimesi pole kunagi mõelnud rikkaliku šokolaadi ja soolase popkorni koosluse peale? Kas ka sinu jaoks on see värske idee? Siis ole valmis üllatuma!

Glasuur:

Sulata potis madalal kuumusel 100 ml vahukoort, 100 g šokolaadi ja 20 g võid. Vala jahutatud segu koogile. Kuni glasuur pole tardunud, kaunista kooki popkorni ja vaarikatega.

Kaste

Vii potis astelpaju toormahl ja kuusevõrse siirup keemiseni. Tasasel tulel keeda segu alla kuni min. Jahuta.

Head isu!


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Parim valik – Col Du Marine merekollageen

Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…