Foto: Artjom Ulitin/Lisett Lees VAJA LÄHEB: - 500 g beebi kartuleid - 200 g beebi porgandeid - 1 pea lillkapsast - 1 pakk feta…
![](https://iluguru.ee/wp-content/themes/iluguru/assets/images/16.png)
![](https://iluguru.ee/wp-content/uploads/2017/02/IMG_6746-1024x683.jpg)
EESTI TIPP-KOKK ÕPETAB: kuidas valmistada šokolaadikooki popkorniga
Julgen arvata, et enamus inimesi pole kunagi mõelnud rikkaliku šokolaadi ja soolase popkorni koosluse peale? Kas ka sinu jaoks on…
![](https://iluguru.ee/wp-content/uploads/2017/01/Panna-cotta_foto_Kristian-Neemela-681x1024.jpg)
RETSEPT: Ahjuõuna panna cotta, millega saab hakkama ka täielik võhik
Panna cotta on hõrk Itaalia dessert, mille valmistamine võib esmapilgul tunduda üpris nõudlik väljakutse, kuid tegelikult on see veidikese aja…
![](https://iluguru.ee/wp-content/uploads/2016/08/IMGP3505-1024x681.jpg)
LIISI LAANEMÄE TOIDUBLOGI: Lihtne pastaroog hooajaliste köögiviljadega
VAJA LÄHEB: 400 g makarone 1 sibul 1-2 küüslauguküünt 2-3 tomatit 1 väike suvikõrvits 2 sl palsamiveiniäädikat 1 sl hakitud…
![](https://iluguru.ee/wp-content/uploads/2016/08/IMGP3385-1024x681.jpg)
LIISI LAANEMÄE TOIDUBLOGI: Glasuuritud porgandid
VAJA LÄHEB: 250 g porgandeid Glasuur 2 sl sulatatud võid 1 küüslauguküüs 2 sl vedelat mett 2 sl palsamiveiniäädikat soola…
![](https://iluguru.ee/wp-content/uploads/2016/08/6105004869_85b7f83ebb_o-1024x681.jpg)
LIISI LAANEMÄE TOIDUBLOGI: Tomati-sibulasupp peekoni ja mozzarella-kirssidega
VAJA LÄHEB: 6 tomatit 2 sibulat 1 küüslauk 2-3 sl võid suhkrut soola Cayenne ́i pipart peotäis värsket tüümiani …
![](https://iluguru.ee/wp-content/uploads/2016/08/unspecified-1024x827.jpg)
LIISI LAANEMÄE TOIDUBLOGI: Õuna-martsipanikook nädalavahetuseks
VAJA LÄHEB: Põhi: 3-4 väiksemat õuna 100 g martsipanimassi 3 dl jahu 2 tl küpsetuspulbrit 1 tl vaniljesuhkrut 0.5 dl…
![](https://iluguru.ee/wp-content/uploads/2016/08/IMGP3242-1024x681.jpg)
LIISI LAANEMÄE TOIDUBLOGI: Šokolaadi-suvikõrvitsakeeks
Keeksi tegemiseks läheb vaja üht väiksemat suvikõrvitsat, aga saab ära kasutada ka suuremaid ülekasvanud isendeid, eemaldades eelnevalt puitunud koore ja…