VAJA LÄHEB:
250 g porgandeid
Glasuur
2 sl sulatatud võid
1 küüslauguküüs
2 sl vedelat mett
2 sl palsamiveiniäädikat
soola
musta pipart
serveerimiseks värsket tüümiani
VALMISTAMINE:
Tükelda porgandid kangideks. Sega omavahel glasuuri koostisained. Vala glasuur porganditele ja sega korralikult läbi. Rösti porgandeid 220-kraadises ahjus 30-45 minutit, kuni porgandid on parajalt krõmpsud. Serveerimisel puista peale värsket tüümani.


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Parim valik – Col Du Marine merekollageen

Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…