VAJA LÄHEB:

6 tomatit
2 sibulat
1 küüslauk
2-3 sl võid
suhkrut
soola
Cayenne ́i pipart
peotäis värsket tüümiani
 vaöge
SERVEERIMISEKS:
6 mozzarella-kirssi
6 õhukest peekoniviilu
vaöge
VALMISTAMINE:
Aja vesi keema ja tõsta tomatid paariks minutiks keevasse vette. Eemalda kahvli ja noaga tomatitelt koor ja tükelda suuremateks tükkideks. Kuumuta poti põhjas või. Tükelda sibul ja küüslauk suuremateks tükkideks ning prae võis klaasjaks. Lisa tükeldatud tomat ja klaas vett. Maitsesta vähese suhkru, soola ja Cayenne ́i pipraga. Lisa tüümianilehed ja jäta supp madalale kuumusele podisema kuni supi konsistents muutub paksemaks (45-60 minutit). Soovi korral serveeri suppi pruunistatud peekoni ja mozzarellakirssidega. Kõrvale head ciabatta’ t või muud leiba.
vaöge


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Parim valik – Col Du Marine merekollageen

Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…