ŠOKOHOOLIKUD, SIIN ON MIDAGI TEILE! Šokolaadikook, millele ei saa vastu panna
ŠOKOLAADIGLASUUR
90 g      kvaliteetset poolmagusat tumedat šokolaadi
2 sl       piima
30 g      võid
150 g    tuhksuhkurt (mina kasutasin max 50g tuhksuhkurt, sest muidu oleks glasuur liiiiiga magusaks läinud)
Sulata šokolaad vesivannil. Sega aeg-ajalt, kuni šokolaad ja või on sulanud, lisa piim ning sega, et mass oleks ühtlane. Tõsta tulelt ja sega pehme glasuuri saamiseks sisse tuhksuhkur.
Kata jahtunud kook glasuuriga ja valmis see ongi.


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Parim valik – Col Du Marine merekollageen

Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…