Sega kastrulis õunamahl, mesi, kaneelipulgad ja tähtaniis ning tõsta kooritud pirnid potti ja keeda 30 minutit või kuni küpsemiseni. Vastavalt soovile võib üks portsjon olla terve või pikkupidi poolitatud pirn.

Pirnid valmis, tõsta need taldrikule jahtuma ning jätka vürtsise õunamahla keetmist kuni selle koostis hakkab siirupiseks muutuma. Lase jahtuda.

Samal ajal rösti kaerahelbed ja Kreeka pähklid ning sega Kreeka jogurt vahtrasiirupiga. Jaga jogurt 2-4 kaussi, aseta pirn jogurti peale ja nirista peale jahtunud vürtsist siirupit. Kõige lõpuks pudista pirnile röstitud kaerahelbed ja Kreeka pähklid.


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Parim valik – Col Du Marine merekollageen

Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…