Foto: Kristian Neemela

Eestlaste aastavahetuse pidulaud kipub olema traditsionaalsetest roogadest kantud, kuid õnneks ei ole kindlad magustoidud meil välja kujunenud. See jätab ruumi kulinaarseteks eksperimentideks, mille tulemusena võib sündida eriline magusroog, mida ka järgnevatel aastatel valmistada.

 

Kuna Valio käivitas oma populaarseimates toodetes lisatud suhkru vähendamiseks neli aastat vältavad suhkrutalgud, soovitab ettevõtte turundusdirektor Krista Kalbin viia miinimumini ka rafineeritud suhkru osakaal kodus valmistatud magustoitudes või kasutada looduslikke ja töötlemata magusaineid valge suhkru asemel.

 

Krista Kalbini sõnul ei ole aastavahetuse menüü finaaliks midagi mõnusamat kui kerge vaevaga valmiv magusvürtsine suutäis pärast rammusat õhtusööki. Just selline on vürtsise õunamahla embust nautiv pošeeritud pirn.

 


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…