Valmistamine:

Pese karbid külmas vees ning puhasta liivast ja mustusest. Viska ära katkised ja avatud rannakarbid, mis ei sulgu ka siis, kui neile koputada. Jäta karbid külma vette kuniks oled valmis neid keetma.

Tükelda sibul, apteegitill ja tšilli. Kuumuta pannil oliiviõli ning pruunista tükeldatud sibul ja apteegitill. Lisa ka noaotsaga purustatud küüslauk. Kui sibul on läbipaistvaks muutunud, pane pannile tšilli. Mõne minuti pärast võid lisada valge veini ja kuumutada seda keemiseni. Maitsesta sool ja pipraga.

Kalla kurnatud merekarbid veini sisse, raputa õrnalt panni ning aseta kaas seejärel peale. Samal ajal keeda teises potis pasta vastavalt pakendil toodud juhistele. Pea meeles – al dente!

Karpide valmimiseks piisab 5 minutist keetmisest või kuni karbid on avanenud. Keemise ajal võib panni veel kord õrnalt raputada.

Lõpuks vala valmis ja kurnatud pasta pannile, sega rahulikult ning kalla ettevaatlikult kõik suurde kaussi. Kaunista roog hakitud peterselli ja oliiviõliga ning serveeri!


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Parim valik – Col Du Marine merekollageen

Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…