#1 Maitsesta heldelt
Terve ahjukana valmistamine on lihtne ka algajale kodukokale, kuna poelettidel on saadaval juba eelmaitsestatud kanad, mis vähendab tublisti kokkaja vaeva ja ajakulu. Ise kodus maitsestades on võimalusi väga palju. Kana võib marineerida näiteks õli, sojakastme, karri, paprika ja ürtide seguga või lihtsalt maitseainetega sisse hõõrudes. Ideaalis võiks jätta kana üle öö marineerima, sest siis jõuavad maitsed imenduda.
#2 Katseta põnevate täidistega
Kui soovid klassikalisele ahjukanale rikkalikumat vaheldust, proovi täidetud kana. Vastavalt kasutatud koostisosadele annab täidis küpsele kanale juurde nii mahlasust kui ka uusi maitsenüansse. Väga hästi sobivad selleks mitmesugused köögiviljad nagu näiteks kapsas, õun või porgand. Samuti võib täidisena kasutada ka seeni, hakkliha, rosinaid, musti ploome ning ürtidest peterselli või basiilikut.
Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas
Teised uudised
HIFU lifting – endiselt nr 1 protseduur naha noorendamiseks
Tänavu on tänu Covidi-piirangute kaotamisele lõpuks taas uksed avanud ilunäitused ja kongressid. Osalesin aprillis esteetilise meditsiini tööstuse ühel märgilisemal kongressil…
Parim valik – Col Du Marine merekollageen
Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…
Kõik metsa kümblema!
Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…
Termaalvesi – võluvravim või mitte?
Uskuge või mitte, kuid termiline vesi iseenesest sisaldab mõningaid nahka toitvaid omadusi, kuigi see ei pruugi olla võluravim nagu mõnikord…
D vitamiini puudus võib suurendada COVID-19 ohte
D-vitamiini toodab nahk UVB-kiirguse mõjul. Nahas tekkinud vitamiin D muudetakse kehas aktiivseks hormooniks, mis reguleerib kaltsiumitaset, et hoida luud ja…
ERM kogub lugusid kehast ning kehatajust kultuuris
Eesti Rahva Muuseum ootab kirjalikke kaastöid, fotosid ja esemeid teemal „Keha ja kultuur“, mis oleks aluseks nii selle teemavaldkonna teaduslikuks…