#1 Maitsesta heldelt

Terve ahjukana valmistamine on lihtne ka algajale kodukokale, kuna poelettidel on saadaval juba eelmaitsestatud kanad, mis vähendab tublisti kokkaja vaeva ja ajakulu. Ise kodus maitsestades on võimalusi väga palju. Kana võib marineerida näiteks õli, sojakastme, karri, paprika ja ürtide seguga või lihtsalt maitseainetega sisse hõõrudes. Ideaalis võiks jätta kana üle öö marineerima, sest siis jõuavad maitsed imenduda.

 

#2 Katseta põnevate täidistega

Kui soovid klassikalisele ahjukanale rikkalikumat vaheldust, proovi täidetud kana. Vastavalt kasutatud koostisosadele annab täidis küpsele kanale juurde nii mahlasust kui ka uusi maitsenüansse. Väga hästi sobivad selleks mitmesugused köögiviljad nagu näiteks kapsas, õun või porgand. Samuti võib täidisena kasutada ka seeni, hakkliha, rosinaid, musti ploome ning ürtidest peterselli või basiilikut.


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Parim valik – Col Du Marine merekollageen

Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…