Lõikad liha ahjukuumalt lahti

Ahjukuuma liha ei tohiks kohe noaga torkima hakata, vaid lasta valminud prael kuni 30 minutit seista. See aitab lihamahlade liikumisel peatuda ja muudab ka lõikamise palju lihtsamaks – lõikelaud jääb väärtuslikust vedelikust puutumata ning näpud ei saa kõrvetada.

Hõrgu prae jahtumist ei ole samuti vaja karta, sest lõikamata ahjuroog hoiab üllatavalt hästi sooja, lisaks aitab serveerimisel lihatemperatuuri tõsta kuum kaste.


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Parim valik – Col Du Marine merekollageen

Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…