#TOIT
Meriliniga rääkides tõusid mul suunurgad veidi üles poole, kui ta ütles, et ka tema lubab endale aeg-ajalt magusat ja rämpstoitu (ikkagi inimene!). „Vahel kugistan ka mina kooki süüa või ilastan Belgia vahvlite peale. Kui tekib burgeri isu, siis naudin EBF-i või Uulitsa gurmeeburgerit puhta lihaveisepihviga ning tihtipeale kuklit ei söö, sest gluteeni väga ei kannata. Ja see on täiesti OK! Ära keela endale toitu, aga püüa langetada parimaid otsuseid. Tasakaal on võti!” räägib naine. Kui aga isud liiga tihti kummitavad, siis sööb Merilin maapähklivõid või maasikamoosi, mis sel puhul aitavad.
Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas
Teised uudised
HIFU lifting – endiselt nr 1 protseduur naha noorendamiseks
Tänavu on tänu Covidi-piirangute kaotamisele lõpuks taas uksed avanud ilunäitused ja kongressid. Osalesin aprillis esteetilise meditsiini tööstuse ühel märgilisemal kongressil…
Parim valik – Col Du Marine merekollageen
Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…
Kõik metsa kümblema!
Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…
Termaalvesi – võluvravim või mitte?
Uskuge või mitte, kuid termiline vesi iseenesest sisaldab mõningaid nahka toitvaid omadusi, kuigi see ei pruugi olla võluravim nagu mõnikord…
D vitamiini puudus võib suurendada COVID-19 ohte
D-vitamiini toodab nahk UVB-kiirguse mõjul. Nahas tekkinud vitamiin D muudetakse kehas aktiivseks hormooniks, mis reguleerib kaltsiumitaset, et hoida luud ja…
ERM kogub lugusid kehast ning kehatajust kultuuris
Eesti Rahva Muuseum ootab kirjalikke kaastöid, fotosid ja esemeid teemal „Keha ja kultuur“, mis oleks aluseks nii selle teemavaldkonna teaduslikuks…