Apelsinimaitseline kaerahelbepuder
4-le
120 g jämedaid kaerahelbeid (gluteenivabad)
100 ml sojapiima
1 väiksema apelsini riivitud koor
Maitse järgi jahvatatud kaneeli
Valmistamine:
Kuumuta sojapiim ja lisa kaerahelbed ning hauta puder tasasel tulel valmis. Kui puder on peaaegu valmis, lisa apelsinikoor, sool ja kaneel ning jäta enne serveerimist paariks minutiks hauduma, et maitsed pääseksid paremini esile.
See aromaatne puder sobib söömiseks nii puuviljade, marjade, seemnete kui pähklitega. Kindlasti tasub tervislikuma versiooni saamiseks suhkur sootuks unustada ja asendada see mee või agaavisiirupiga, mis on mahedamaitseline ja madala glükeemilise indeksiga.
Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas
Teised uudised
HIFU lifting – endiselt nr 1 protseduur naha noorendamiseks
Tänavu on tänu Covidi-piirangute kaotamisele lõpuks taas uksed avanud ilunäitused ja kongressid. Osalesin aprillis esteetilise meditsiini tööstuse ühel märgilisemal kongressil…
Parim valik – Col Du Marine merekollageen
Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…
Kõik metsa kümblema!
Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…
Termaalvesi – võluvravim või mitte?
Uskuge või mitte, kuid termiline vesi iseenesest sisaldab mõningaid nahka toitvaid omadusi, kuigi see ei pruugi olla võluravim nagu mõnikord…
D vitamiini puudus võib suurendada COVID-19 ohte
D-vitamiini toodab nahk UVB-kiirguse mõjul. Nahas tekkinud vitamiin D muudetakse kehas aktiivseks hormooniks, mis reguleerib kaltsiumitaset, et hoida luud ja…
ERM kogub lugusid kehast ning kehatajust kultuuris
Eesti Rahva Muuseum ootab kirjalikke kaastöid, fotosid ja esemeid teemal „Keha ja kultuur“, mis oleks aluseks nii selle teemavaldkonna teaduslikuks…