Kaelakarbonaad

Seakaelakarbonaadi võib pidada parimaks tükilihaks, sest kõik sellest valmivad liharoad õnnestuvad mõnusalt mahlastena. Kaelakarbonaadi edukuse võti peitub kindlasti selle ühtlaselt läbikasvanud struktuuris. Tänu piklikule ja ühtlasele kujule saab kaelakarbonaadist kerge vaevaga lõigata risti lihaskiudu sobiva paksusega lihalõike.

 

Seakaelakarbonaad on enimmüüdud ja eelistatuim tükiliha just tänu rohketele kasutusvõimalustele. Kaelakarbonaad sobib ahjupraeks, hautamiseks, suitsutamiseks, praadimiseks ja küpsetamiseks bbq-ahjus. Grillimiseks on parimad sea kaelakarbonaadi lõigud. Seakaelakarbonaadi 3-4 cm kuubikud on eelistatuim liha šašlõki valmistamisel.


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Parim valik – Col Du Marine merekollageen

Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…