Teraviljavaht piparkoogipuru ja jõhvikatega, 5-le

360 g jahutatud putru (5-vilja, 8-vilja või kaerahelbe)

180 g lahjat kohupiima

55 g suhkrut või mett

150 ml vahukoort

Kaunistamiseks: piparkoogipuru, jõhvikaid või toormoosi

 

Keeda puder ja jahuta. Vahusta puder kohupiimaga, sega õrnalt juurde eelnevalt vahustatud vahukoor. Serveeri kaunis klaaspokaalis ja kaunista. Kaunistamiseks lisa piparkoogipuru, jõhvikaid või toormoosi.


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Parim valik – Col Du Marine merekollageen

Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…