Lähtudes eestlaste tavadest, pani Daily koolikokk Evelyn Bauman kokku soodsa, ent maitsemeeli paitava jõulumenüü, mis sisaldab väikese krutskiga jõulukapsaid, ahjus mooritud seapraadi ning jõuluõhtusöögi lõpetuseks põnevat teraviljavahtu õhkõrna piparkoogipuruga. „Uhke jõululaud puhta tooraine ja põnevate maitsetega ei nõua suuri väljaminekuid. Võimalusel soovitan kokata terve perega, sest ühiselt veedetud aeg on väärtuslik,“ julgustas Bauman naisi ka oma meest ja lapsi kööki lubama.

 

Mooritud mädarõikane seapraad

Sealiha (kaelakarbonaad või muu praeks sobilik tükk sealihast)

sool

pipar

mesi

küüslauk

sinep

mädarõigas

õli


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…