Parim hommikusöök?
Hommikuti armastan ma enim, kui mulle kokatakse! Mu lemmiksöök on poolküps kitsejuustuomlett mee ja pekaanipähklitega. Kui kokkan aga endale, siis kõiksugu eri tüüpi hommikupudrud – nii soolased kui ka magusad! 

Minu lemmikharjutus trennis on …
Kindlat lemmikut polegi. Igal lihasgrupil on omad pärlid. Aga kui midagi peab välja tooma, siis järsku ülatõmbed, jõutõmbed ja jalapress. 

Kui peaksin aasta aega sööma ühte toitu, siis oleks selleks …
Kaerahelbepuder – mu vaieldamatu lemmik!

Minu trenniplaylist’i TOP lood on …
Kuulan tempokat muusikat, mis paneb mu isegi trennis tantsima ja kaasa laulma. Minu lemmikuks on Spotify dancePO
P playlist. Sealt meeldivad mulle näiteks: R3hab – Icarus (Black Caviar Remix); Thomas Gold – Magic; Clean Bandit – Rockabye (Autograf Remix).

Minu lemmiksupertoit on …
Kakao! See on maailma kõige kõrgema antioksüdandisisaldusega toiduaine, ületades seejuures kõiki supermarju! Lisaks on see minu moodus nautida šokolaadi”. Lisan seda oma smuutidesse, pudru sisse, küpsetistesse ja kuhu iganes veel saab. Veendu, et valid töötlemata ja magustamata toorkakaopulbri, sest ainult nii võid kindel olla, et on säilinud kõik selle kasulikud omadused.


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Parim valik – Col Du Marine merekollageen

Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…