Mustasõstramarmelaad
1 kg mustasõstraid (vartest puhastada ei ole vaja)
800 g suhkrut
1 sidruni mahl
0,5 tl kaneeli
Pane mustasõstrad koos vartega potti, lisa veidi vett. Kuumuta keemiseni ja keeda tasasel tulel kuni mustasõstrad on pehmed. Nõruta saadud mass läbi sõela. Vala mahl uuesti potti, lisa suhkur, sidrunimahl ja kaneel. Lase tasasel tulel keeda 20 minutit. Tõsta steriliseeritud purkidesse ja kaaneta.
Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas
Teised uudised
Koostöös peitub jõud – COLLAB4MOOD
COLLAB4MOOD on nelja eestimaise alustava brändi FIBAMI, OMOMi, PAUL BERGi ja LÕÕMu ühiskollektsioon, mis tuleb kokku 24.augustil toimuvaks Antoniuse moeetenduseks. Antoniuse…
HIFU lifting – endiselt nr 1 protseduur naha noorendamiseks
Tänavu on tänu Covidi-piirangute kaotamisele lõpuks taas uksed avanud ilunäitused ja kongressid. Osalesin aprillis esteetilise meditsiini tööstuse ühel märgilisemal kongressil…
Parim valik – Col Du Marine merekollageen
Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…
Kõik metsa kümblema!
Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…
Termaalvesi – võluvravim või mitte?
Uskuge või mitte, kuid termiline vesi iseenesest sisaldab mõningaid nahka toitvaid omadusi, kuigi see ei pruugi olla võluravim nagu mõnikord…
D vitamiini puudus võib suurendada COVID-19 ohte
D-vitamiini toodab nahk UVB-kiirguse mõjul. Nahas tekkinud vitamiin D muudetakse kehas aktiivseks hormooniks, mis reguleerib kaltsiumitaset, et hoida luud ja…