VAJA LÄHEB:

vaöge

2 porgandit
2 suuremat peeti

300 g kapsast
4-5 tomatit
2 sibulat
2-3 loorberilehte
5 tera musta piprat
3 sl õli
5 sl suhkrut
1 sl soola
1 liiter vett
1 sl 30% äädikat
tilli
serveerimiseks hapukoort ja/või maitserohelist
vaöge
KUIDAS VALMISTADA:
vaöge
Riivi jämedalt peet ja porgand. Ribasta kapsas. Tükelda tomatid, haki sibul. Kuumuta suure poti põhjas õli. Kuumuta porgandit ja peeti õlis mõnednminutid. Lisa kapsas. Maitsesta suhkru, soola, loorberi ja pipraga.
Kuumuta kaane all 20 minutit, aeg-ajalt segades. Lisa tomat ja sibul, kuumuta veel 20 minutit, taas aeg-ajalt segades. Lisa vesi, äädikas, hakitud till ning keeda 2–3 minutit. Serveeri borši hakitud tilli ja hapukoorega.
vaöge


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Parim valik – Col Du Marine merekollageen

Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…