VAJA LÄHEB:

– 3 dl külmutatud maasikaid
– 500 ml õunamahla
– 1 pdl rabarberisiidrit
– 400 g maitsestamata skyr-i
– 1 dl marju (omal valikul)
– 1 purk võilille siirupit
– 4 kaerahelbeküpsist

 

 


VALMISTAMINE


Blenderda maasikad ja õunamahl. Kurna läbi sõela ja sega kokku rabarberisiidriga. Vala segu laia vormi ning pane sügavkülma. Iga 30 minuti tagant sega jäätuma hakanud segu kahvliga läbi ja nii 5 korda, kuni on moodustud ühtlane “lumine” jää. Sega marjad võilillesiirupiga. Serveeri jääd koos skyr-I, võililleste marjade ja purustatud kaerahelbeküpsistega.


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Parim valik – Col Du Marine merekollageen

Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…