VAJA LÄHEB:

1 paprika
1 väiksem suvikõrvits
3-4 tomatit
250 ml rõõska koort
värsket tüümiani
soola-pipart
2 täistera saiaviilu
50 g riivitud juustu
 vaöge
VALMISTAMINE:
Tükelda köögiviljad. Kuumuta pannil veidi õli, lisa paprika. Lase paprikal haududa, seejärel lisa tükeldatud suvikõrvits ja tomatid ning värske tüümiani lehed. Hauta kuni köögiviljad on enam-vähem pehmed. Vala peale koor, maitsesta soola-pipraga. Lase paar minutit podiseda. Lõika saiaviilud neljaks kolmnurgaks. Torka saiaviilud aedviljade vahele, puista peale riivitud juust. Küpseta 200 kraadises ahjus kuni roog on pealt kenasti pruunistunud.
 vaöge


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Parim valik – Col Du Marine merekollageen

Rahva vaieldamatu lemmik Col Du Marine hüdrolüüsitud merekollageen on Eestis üks soodsamaid ning kvaliteetsemaid kollageene. Kollageen on naha, rasvkoe või muu sidekoe liimjas põhiaine, vees lahustumatu valk.…

Kõik metsa kümblema!

Shinrin-Yoku, mis on tõlgituna kui "metsa suplemine", tähendab rahuliku jalutuskäigu ajal metsa atmosfääri tunnetamist. See on teraapia, mis töötati välja…