Fotod: Instagram

Kuid nüüd on rohkem kui eal hakanud staarid sellele vastu. Nad on väsinud sellest, et nende keha ja nägu ei ole piltidel loomulik, vaid tuunitud nii-öelda täiuslikuks.

Tuntud modell Iskra, kelle pilte on aastate jooksul tohutult Photoshopitud, teatas oma Instagrami postituses, et see kõik on vale ja tema pilte on palju muudetud. Ta kirjutas oma kuus aastat tagasi tehtud pildi alla: “Te mõtlete, et kes see blond tibi on. See olen mina, umbes kuus aastat tagasi. Ma näen siin teistsugune välja, sest olen paar numbrit väiksem. Ja minu pilti on palju Photoshopitud. See sile nahk – see pole mina, see on arvuti tehtud. Pikad ja paksud juuksed – need on pikendused. Push-up rinnad, peenike piha, peenikesed jalad ja käsivarred on kõik Photoshopis tehtud. Kõige hullem selle kõige juures oli see, et tol ajal MA TAHTSINGI VÄLJA NÄHA NAGU SEL PILDIL. Ma arvasin, et sellised on täiuslikud pildid, ka kõigil teistel modellidel olid ju sellised. Kuid teisest külest tekitas see minus paanikat ja enesehinnangu langust, kuna tegelikult ma ju selline ei olnud. Ma ei samastunud selle naisega seal pildil. Nii, et palun teid – ärge kunagi võrrelge end pildiga, mida näete. See ei pruugi olla tõelisus. Täiuslikkust ei ole olemas. Oma piltide tuunimine ei tee teid õnnelikumaks. Tähtis on hoopis tõeline sina, omamoodi täiuslik ja ilus.

2


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised