Foto: Artjom Ulitin/Lisett Lees VAJA LÄHEB: - 500 g beebi kartuleid - 200 g beebi porgandeid - 1 pea lillkapsast - 1 pakk feta…
EESTI TIPP-KOKK ÕPETAB: kuidas valmistada šokolaadikooki popkorniga
Julgen arvata, et enamus inimesi pole kunagi mõelnud rikkaliku šokolaadi ja soolase popkorni koosluse peale? Kas ka sinu jaoks on…
RETSEPT: Ahjuõuna panna cotta, millega saab hakkama ka täielik võhik
Panna cotta on hõrk Itaalia dessert, mille valmistamine võib esmapilgul tunduda üpris nõudlik väljakutse, kuid tegelikult on see veidikese aja…
LIISI LAANEMÄE TOIDUBLOGI: Lihtne pastaroog hooajaliste köögiviljadega
VAJA LÄHEB: 400 g makarone 1 sibul 1-2 küüslauguküünt 2-3 tomatit 1 väike suvikõrvits 2 sl palsamiveiniäädikat 1 sl hakitud…
LIISI LAANEMÄE TOIDUBLOGI: Glasuuritud porgandid
VAJA LÄHEB: 250 g porgandeid Glasuur 2 sl sulatatud võid 1 küüslauguküüs 2 sl vedelat mett 2 sl palsamiveiniäädikat soola…
LIISI LAANEMÄE TOIDUBLOGI: Tomati-sibulasupp peekoni ja mozzarella-kirssidega
VAJA LÄHEB: 6 tomatit 2 sibulat 1 küüslauk 2-3 sl võid suhkrut soola Cayenne ́i pipart peotäis värsket tüümiani …
LIISI LAANEMÄE TOIDUBLOGI: Õuna-martsipanikook nädalavahetuseks
VAJA LÄHEB: Põhi: 3-4 väiksemat õuna 100 g martsipanimassi 3 dl jahu 2 tl küpsetuspulbrit 1 tl vaniljesuhkrut 0.5 dl…
LIISI LAANEMÄE TOIDUBLOGI: Šokolaadi-suvikõrvitsakeeks
Keeksi tegemiseks läheb vaja üht väiksemat suvikõrvitsat, aga saab ära kasutada ka suuremaid ülekasvanud isendeid, eemaldades eelnevalt puitunud koore ja…