7 põnevat fakti räppar Tiiu kohta, mida sa varem ei teadnud

Eesti Laulu poolfinaalis energiliselt esinenud räppar Tiiu ehk Tiiu Kaarlõp jagab Iluguru lugejatega7 põnevat fakti, mida  tõenäoliselt keegi varem ei teanud.

#1 Mul on 8 tätoveeringut, millest kõige suuremad käsivarrel ja reiel. Esimese tätoveeringu tegin 15-aastasena ning ma oma vanematele ei öelnud. Ema sai alles tükk aega hiljem teada ja selle eest sain ka korralikult sugeda. Tagantjärele tarkusena ma enam sellist asja 15-aastasena kindlasti ei teeks, eriti hoolikalt mõtleksin just pildi läbi.

 

#2 Kõige hullem asi, mis mul laval esinedes on juhtunud, on see, et sain mikriga vastu hambaid ja hambast tuli kild välja. Nimelt oli tegemist metallist peaga mikriga, hoidsin seda parasjagu oma suu juures, kui üks minuga koos esinenud tüüp mulle kogemata otsa hüppas. Päris valus oli, ja tundsin hambatükki oma suus, kuid ei saanud keset esinemist ennast peeglisse vaatama minna.

 

#3 Väiksena tahtsin saada moedisaineriks või Spice Girlsiks. Kui mina noor olin, siis oli Spice Girlsi hiilgeaeg ning iga väike tüdruk tahtis olla üks nendest. Minu lemmik oli Sporty Spice.

 

#4 Olen murdnud ära oma mõlemad hüppeliigesed ning selgroo kolmest kohast. Kõik õnnetused on juhtunud ratsutades. Õnneks on kõik õnnelikult ära paranenud, kipsi ja karkude abiga.


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised