Palju uusaastalubadusi? Need äpid teevad nendest kinnipidamise imelihtsaks!

Kohe-kohe ongi käes see aeg, mil aastanumber vahetub ning see annab traditsiooniliselt meile võimaluse endale miljon lubadust seada. “See aasta võtan kaalust alla, liigun rohkem, söön paremini…” ja nii edasi kuni hetkeni, mil kõik need lubadused meie peast mingil põhjusel pühitud on. Kas tundub tuttav? Järjekordselt seame endale vabandusi ja ettekäändeid, miks kõik need lubadused veel kord edasi lükata. Valisime sinu jaoks välja äpid, mis muudavad selle aasta lubadused kümme korda lihtsamaks ja lõbusamaks.

Forest by Seekrtech 

Kas oled möödunud aastal piinlikult palju tunde oma telefoni ekraani taga veetnud? Üks lubadus, mida kohe kindlasti väga paljud meist endale seadma peaksid, on nutiseadmete sõltuvusvastane teraapia. Kas teadsid, et 2017. aasta uuringute järgi veedab keskmine ameeriklane lausa 2 tundi ja 51 minutit oma päevast nutiseadmes. Jah, see käib küll Ameerika kohta, kuid maailma liidrina infotehnoloogias ei jää ka meie neile palju alla.

Forest on imearmas äpp, mis laseb sul oma säästetud aja arvelt puid kasvatada. Eriti tublid võivad endale lausa metsa kasvatada. Nimelt loendab see äpp minuteid, mil sa oma telefoni ei näpi – mida rohkem minuteid vastu pead, seda suuremaks kasvab ka puu. Juhul kui sa tahtele vastu ei suuda hakata, närtsib puu ära … Nii saad endale erinevaid eesmärke püstitada ning oma tööle või õpingutele keskenduda. Sellisest mängust oleks kohe hea meelega sõltuvuses!

Habit-Bull: Daily Tracker, Goal Reminder 

Habit-Bull on äpp, mis aitab sul oma elu paremini organiseerida ning uusi harjumusi rutiiniks muuta. Mitu korda oled endale lubanud, et alustad igat hommikut klaasi veega, käid iga nädal kolm korda jalutamas või trennis, sööd vähemalt 5 puuvilja päevas, hoidud nädal aega šokolaadist jne? Uued harjumused on ju siiski rasked tulema ning võtavad aega ja pühendumust.

Enda eesmärkide visualiseerimine ning nende jälgimine erinevate skaalade ja protsentidena muudab aga kõike. HabitBull teeb aga kindlaks, et oma lubadustest kinni pead. Nii muutub uute ja heade harjumuste omastamine eriti lihtsaks!


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised