Sinimerekarpide hooajal septembrist aprillini on toidupoodides ja kalaturul saadaval vaid kõige värskem kraam. Antud retseptis sobivad kasutamiseks kõik meelepärased merekarbid,…
RETSEPT: Vürtsine maitseelamus: pošeeritud pirnid
Foto: Kristian Neemela Eestlaste aastavahetuse pidulaud kipub olema traditsionaalsetest roogadest kantud, kuid õnneks ei ole kindlad magustoidud meil välja kujunenud.…
LIISI LAANEMÄE TOIDUBLOGI: Lihtne pastaroog hooajaliste köögiviljadega
VAJA LÄHEB: 400 g makarone 1 sibul 1-2 küüslauguküünt 2-3 tomatit 1 väike suvikõrvits 2 sl palsamiveiniäädikat 1 sl hakitud…
LIISI LAANEMÄE TOIDUBLOGI: Õuna-martsipanikook nädalavahetuseks
VAJA LÄHEB: Põhi: 3-4 väiksemat õuna 100 g martsipanimassi 3 dl jahu 2 tl küpsetuspulbrit 1 tl vaniljesuhkrut 0.5 dl…
LIISI LAANEMÄE TOIDUBLOGI: Šokolaadi-suvikõrvitsakeeks
Keeksi tegemiseks läheb vaja üht väiksemat suvikõrvitsat, aga saab ära kasutada ka suuremaid ülekasvanud isendeid, eemaldades eelnevalt puitunud koore ja…
RETSEPT: Maasikajäätis viib keele alla!
Retsept: Toidutare.ee Foto: Shutterstock VAJA LÄHEB: 500 g maasikaid 1,5 dl suhkurt 1 tl sidrunimahla 500 ml rõõskkoort 35% …