Esmaspäev, 19.05.2025
  • Koolitused
  • Reklaam
  • Kontakt
  • Ilu
  • Mood
  • Mehed
  • Tervis & Toit
  • Meelelahutus
  • Ilutegija ABC
  • Uudised
  • IG Blogi
  • ILUTEEMANT 2020
  • Koolitused
  • Reklaam
  • Kontakt

Nädalavahetuse tujulooja: tšilline sinimerekarbi pasta

  • Tervis & Toit
  • |
  • 0

Sinimerekarpide hooajal septembrist aprillini on toidupoodides ja kalaturul saadaval vaid kõige värskem kraam. Antud retseptis sobivad kasutamiseks kõik meelepärased merekarbid,…

RETSEPT: Vürtsine maitseelamus: pošeeritud pirnid

  • Tervis & Toit
  • |
  • 0

Foto: Kristian Neemela Eestlaste aastavahetuse pidulaud kipub olema traditsionaalsetest roogadest kantud, kuid õnneks ei ole kindlad magustoidud meil välja kujunenud.…

LIISI LAANEMÄE TOIDUBLOGI: Lihtne pastaroog hooajaliste köögiviljadega

  • IG Blogi
  • |
  • 0

VAJA LÄHEB: 400 g makarone 1 sibul 1-2 küüslauguküünt 2-3 tomatit 1 väike suvikõrvits 2 sl palsamiveiniäädikat 1 sl hakitud…

LIISI LAANEMÄE TOIDUBLOGI: Õuna-martsipanikook nädalavahetuseks

  • IG Blogi
  • |
  • 0

VAJA LÄHEB: Põhi: 3-4 väiksemat õuna 100 g martsipanimassi 3 dl jahu 2 tl küpsetuspulbrit 1 tl vaniljesuhkrut 0.5 dl…

LIISI LAANEMÄE TOIDUBLOGI: Šokolaadi-suvikõrvitsakeeks

  • IG Blogi
  • |
  • 0

Keeksi tegemiseks läheb vaja üht väiksemat suvikõrvitsat, aga saab ära kasutada ka suuremaid ülekasvanud isendeid, eemaldades eelnevalt puitunud koore ja…

RETSEPT: Maasikajäätis viib keele alla!

  • Tervis & Toit
  • |
  • 0

Retsept: Toidutare.ee Foto: Shutterstock VAJA LÄHEB: 500 g maasikaid 1,5 dl suhkurt 1 tl sidrunimahla 500 ml rõõskkoort 35%  …

12