ILUANKEET: Laulja Mariliis Jõgeva

KES: Mariliis Jõgeva laulja/ laulukirjutaja

MEIGIKOTI 3 PÜSIELANIKKU: Minu meigikotis on alati lilla Liquid lip color, BB kreem ja kindlasti kulmu trio.

EBATRADITSIOONILISED ILURETSEPTID, MIDA PROOVINUD OLED: Ma olen juukseid äädika lahusega loputanud. Olin kuulnud, et siis pidid juuksed läikima ja näima sirgemad. Kuna mu juustele see väga olulist muutust ei andnud, siis otsustasin edasi palsamit kasutada. Veel olen näole proovinud teha maske kurgist ja jogurtist ning banaanist. Millegipärast on ka need katsetud jäänud ainult ühekordseteks.

KIIRMEIGI NIPID: Igapäevaselt meigin ennast tavaliselt umbes 5 minutit, millest 3 kulub huulte värvimisele. 😀 Ma kasutan BB kreemi ja mineraalpuudrit. Põskedele teen kiired kontuurid ja alati kasutan ka highlighter’ it. Kui mu kulmud on äsja keemiliselt värvitud, siis ma neid ei värvi. Kui pole, siis kindlasti värvin ka need. Ripsmetušši ma ei kasuta igapäevaselt, kuna mul on väga loomulikud ripsmepikendused. Ja siis huuled … Nendega läheb kauem, sest tumedama värviga värvides, peavad nad kenasti sümmeetrilised olema – see on minujaoks väga oluline, kuna ma ise tegelen jumestamisega.

SINU SIGNATUUR-PEO-LOOK:  Tumelillad huuled, perfektsed kulmud


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Särava jume saladus

Kellele ei meeldi soost ja vanusest sõltumata särav välja näha? Kui suvel on kauni ja päevitanud jume saavutamine loomulik, siis…