Retseptid ja fotod: kirsikuretseptiriiul.wordpress.com

Rabarberi-toorjuustukook brownie põhjal

rabarberitoorjuustukook-brownie-pc3b5hjal_11-2

 

VAJA LÄHEB:

125 g võid
200 g šokolaadi
3 + 2 muna
1,5 + 1 dl suhkrut
2 dl jahu
500 g rabarbereid
600 g toorjuustu
1 tl vaniljepastat

Kõige esimese asjana tükelda rabarberid.
Tükelda šokolaad ja või ning sulata madalal kuumusel pidevalt segades. Vahusta 2 muna 1,5 dl suhkruga. Sega hulka või-šokolaadi segu. Sega hulka ka jahu ning pool tükeldatud rabarberi kogusest.
Kata nelinurkne klassikaline lasanjevorm küpsetuspaberiga ning vala šokolaadi koogipõhi vormi ning küpseta eelkuumutatud 180°C ahjus 10 minutit. Võta kook välja ja jäta jahtuma kuniks valmistad teise kihi.
Vahusta toasoe toorjuust 1 dl suhkruga ning 3 munaga. Sega hulka vaniljepasta ning ülejäänud rabarberid.
Küpseta 180°C juures 35 minutit. Lase koogil täielikult jahtuda, veelgi parem üleöö jahedas.


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Iluguru päev ilusalongis

  Iluguru hakkab käima jälgimas erinevaid iluprotseduure ilusalongides. Naiste seas on väga populaarsed erinevad protseduurid – ripsmepikenduste panek ning hooldus,…