Tekst: Mari Ojasaar
Foto: Shutterstock

“Minu lugu sai alguse 4. detsembril 2012. aastal, panin endale õhtuks kosmeetiku juurde aja, kuna tulemas oli üritus ja mõtlesin nahka kergelt puhastada lasta. Kui jõudsin kohale, selgus üllatuseks, et minu kosmeetikut ei ole tööl ja administraator juhatas mind teise juurde. Olin kahtlev, aga kuna tegemist oli kerge näonaha puhastusega, läksin siiski  protseduurile.

Kõik sujus kenasti ja kuna minu näonahk oli heas seisukorras, mida kinnitas ka kosmeetik, jäi aega puhastusest üle seega otsustas ta mulle teha maski. Protseduuri käigus pani ta ka näole kile ning lahkus toast …

Õhtuks nägu punetas ja oli turses, olin küll ehmunud aga uskusin, et hommikuks on kõik kadunud.

Nii see polnud ja kui tööle jõudsin oli asi juba hoopis hull: silmad kinni paistetanud ja näol villid. Võtsin igaks juhuks ka allergiarohtu ja helistasin kosmeetikule, et selgust saada, mis minuga toimub. Kosmeetik tuli ja tõi mulle kreemi, mis pidi olukorda leevendama (hiljem selgus, et tegemist oli kreemiga, mida kasutatakse peale happekoorimist).


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised