Foto: Erlend Štaub

KES: Katrin Pihela, Eesti Näituste projektijuht, messi Ilu sõnum korraldaja

MEIGIKOTI 3 PÜSIELANIKKU: mineraalne päikesepuuder, pikendav ja tihendav ripsmetušš, huulepulk.

EBATRADITSIOONILISED ILURETSEPTID, MIDA PROOVINUD OLED: Aja jooksul olen ikka igasugu asju ära proovinud. Mida vanemaks saan, seda vähem eksperimenteerin. Olen teinud mitmeid lihtsaid iluprotseduure nagu riitsinuse õliga ripsmete kasvatamine, kohviga keha koorimine, kookose- või mandliõli maskid juustele ja kehale, huulte harjamine hambaharjaga, sidruniveega juuste pleegitamine suvel, kohvi ja õliseguga päevitamine. Siiani teen saunas maske ja koorin nahka meresoola, mee või kohvipuruga.

KIIRMEIGI NIPID: BB-kreem, päiksepuudriga näo modelleerimine või huulepulga kasutamine nii põsepunaks kui huultele, ripsmetutikud.

SINU SIGNATUUR-PEO-LOOK:  Seda polegi välja kujunenud. Kuna ma ise mingi eriline meikija pole, siis olulistel üritustel käin ikka mõne oskaja juurest läbi. Üldiselt on mu meigid alati suhteliselt sarnased olenemata tegijatest, eelistan lillakaid ja roosasid toone laugudel, lainerijoont, ripsmetutikuid, roosakat värskust andvat põsepuna.

SUURIM ILU- VÕI MOEAPSAKAS: Ehk neid ikka ole kogunenud aja jooksul. Kõike liiga palju, reetlikud silmaalused, mida ühegi nipiga peita pole suutnud, väsimus, sasipea. Mu loomuliku lokiga kahused juuksed hoiavad tihti kuidas ise tahavad. Kuna olen emotsionaalne suhtleja ja jutuhoos käib käsi tihti juustest läbi, siis mu tukk lendab kord ühele, kord teisele poole. Olen tihti avastanud end piltidelt justkui äsja voodist tõusnu.

MITU PAARI KINGI SUL ON? Palju, pole neid kunagi lugenud. Olen suur värvi ja detailide armastaja, mistõttu on mul pea igat värvitooni kingi, mis said emotsioonide ajel ostetud. Mu kingad pole alati kallid, pigem peavad need olema efektsed. Klassikalisi ihukarva ja musti kingi võiks muidugi mõni paar veel olla. Mu kingad on 75% ulatuses üle 10 cm kontsaga, mistõttu on mu kingariiulil kindlasti ruumi veel madalatele jalanõudele.
Suurusjärk on kuhugi 40 paari kanti. Pidevalt kasutuses on neist 10-15 paari.

PÕHILISED ŠOPINGUPUNKTID: Rõivaste ja aksessuaaride puhul kindlasti reisil avastatud poed, sest mulle meeldib avastada uusi brände ja välistada samasuguse kleidiga kohtumist mõnel siinsel üritusel. Kui uut kleiti vajan, siis lippan kohalike moedisainerite stuudiotest läbi. Vahel on tõelisi üllatusi ka vintage poodides. Baaselemendid ostan valdavalt kiirmoekettidest ja kombineerin neid mõne klassikalise/kallima esemega. Minu parim teksalõige Zaral, valged T-särgid HM-l, bikiinid ja puhkuseaksessuaarid River Isalndil, seelikud ja pluusid Mohitol.

Ilutoodete jaoks aga muidugi ilumess, sest muul ajal väga mööda poode ei kolista. Esmavajaliku saan kätte mõnest iluosakonnast ka või varustab mind mõni mu klient.

MIDA SA MAGADES KANNAD? Mitte midagi. Peale juukseparfüümi. Mulle meeldib mu lemmiklõhn juustes ja padjal.

VÕITSID TASUTA ILULÕIKUSE. MIDA TEED? Lõikuse ? Oppaaa, ma ei teagi. Tänapäeva ilumaailm pakub nii palju ilma noata välimuse korrigeerimise võimalusi, et ma ei oska isegi öelda praegu, mida ma tahaksin nii kardinaalselt muuta.

Mulle tundub, et olen enda välimusega leppinud sellisena nagu see on. Mingid asjad on looduse poolt kaasa antud ja neid muuta ei saa. Pikemaks ei saa kahjuks veel ühegi lõikusega.

Kunagi kaugemas tulevikus vaataksin ennast ehk aga uuesti kriitilise pilguga üle, kuid praegu tänaksin meeldiva pakkumise eest ja annaksin võimaluse mõnele rohkem seda kingitust vajavale inimesele.


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Iluguru päev ilusalongis

  Iluguru hakkab käima jälgimas erinevaid iluprotseduure ilusalongides. Naiste seas on väga populaarsed erinevad protseduurid – ripsmepikenduste panek ning hooldus,…