Fotod: Instagram

Niisiis otsustasin oma huuli süstida. Praegu on moes suured pruntis huuled ja kuna minu omad on üpris peenikesed, eriti ülemine huul, siis tahtsin ka endale seksikaid huuli. Kogu Instragram on selliseid pilku püüdvaid ja võiks isegi öelda, et “üle võlii” pruntis huuli täis. Ja isegi minust noorematel tüdrukutel on sellised huuled. Ma tahan ka!

Käisin aasta jooksul kahel korral huuli tegemas. Esimest korda käisin korralikus kliinikus, mida sõbrannad soovitasid. Ja ausalt öeldes oli see pettumus – nagu oleksin 300 eurot niisama maha visanud. Minult ei küsitud, milliseid huuli ma tahan ega midagi.

Järgmisel korral käisin ka ühe sõbranna soovitusel teises kliinikus. Nüüd mõtlesin, et ütlen kohe ise ära, et milliseid huuli ma soovin. “Tahan selliseid huuli, et kui ma siit kliinikust lahkun, oleks erinevust ikka näha ka!” ütlesin ma. Arutluse käigus otsustasime mulle süstida ühe ampulli Juvedermi. Seda kasutas mu huultel tegelikult eelmine kliinik ka, kuid kui seal süstiti seda pigem mu huulte ümber oleva naha alla, siis nüüd rohkem otse huultele. Seepärast soovitangi sul enne huulte süstimist minu allolev tekst läbi lugeda – et lahkuksid tulemusega, millega saaksid rahul olla.

lips4


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised