15 kutti räägivad, mida nad oma tulevases abikaasas otsivad
Foto: Shutterstock

#1 “Kui mu naine oli veel lihtsalt mu tüdruksõber, siis ütles ta midagi, mis mulle tõsiselt hinge läks: “Sind mitte armastada tähendab minu jaoks sama kui mitte hingata”. See on nii ilusasti öeldud ja ma sain aru, kui tähtis ma tema elus olen. Muidugi meeldib mulle see ka, kuidas ta mul oma varvastega sokke jalast võtab – see on nii armas! – Madis

 

#2 “Usaldus, oskus enda tundeid väljendada, seksuaalne sobivus, oskus andestada ja ühised huvid – need kõik kokku on õnneliku abielu saladus. Uskuge mind, olen olnud juba 20 aastat abielus! – Aivar

 

#3 “Ausus!” – Karmo

 

#4 “Üks õige naine peab oskama häid küüslauguleibu teha – mitte liiga ära kõrvetatud, ega liiga pehmeid – selliseid täpselt parajaid!” – Dmitri

 

#5 “Ma teadsin, et olen kohtunud selle õige naisega, kui meie jutud lihtsalt ei saanud otsa. Iga kord, kui me rääkisime, tahtsin ma temaga aine veel ja veel rääkida. Ja ega see ka muidugi halba ei tee, et ta on ääretult ilus ja meil on hea seksuaalne klapp. Kuig jah, eelkõige paelus ming siiski see, kui lihtne ja hea oli mul temaga juba esimestel kordadel vestelda.” – Tarmo

 

#6 “Minu jaoks on kõige tähtsam see, et tal oleks sama huumorimeel, mis mul. Kui ta ikka ei oska naerda samade asjade peale, mille peale mina, siis ei ole ta minu tuleviku naise materjal.” – Keijo

 

#7 “Kui naine suudab olla lihtsalt niisama, mitte midagi tegemata ja on sellega täiesti rahul. Mulle meeldib see, kuidas me laupäeva hommikuti ärkame üles ja istume tundide viisi lihtsalt niisama diivanil ja oleme.” – Vadim

 

#8 “Naisematerjal = parim sõber, kellega sul on füüsiline tõmme!” Indrek


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Iluguru päev ilusalongis

  Iluguru hakkab käima jälgimas erinevaid iluprotseduure ilusalongides. Naiste seas on väga populaarsed erinevad protseduurid – ripsmepikenduste panek ning hooldus,…