STIILI-INSPIRATSIOON: Räppar TIIU
Toimetas: Keit Laisaar
Fotod: Betti Säre, Vladimir Levin, erakogu

#lemmikpoed

Olen moe kiirtarbija ehk tüdinen riietest kiiresti ning vajan pidevalt midagi uut ja huvitavat. Armastan H&Mi ja River Island’it! Külastan tihti ka erinevaid kaltsukaid, tellin eBayst ja muudest netipoodidest erilisemaid asju, mida Eesti poelettidelt ei leia. Rootsis elades oli kogu mu garderoob Gina Tricot. Eesti disaineritelt ootan rohkem julgust, värvi, šokeerivaid lõikeid, swagi – siiani on Mariliis Niine olnud see, kes moe seisukohalt on kõik mu märjad unenäod suutnud teoks teha.

#kingad

Armastus minu ja Converse ketside vahel on igavene ja kustumatu! Nendest mõnusamaid jalavarje ei ole ma veel kohanud. Kannan igapäevaselt mugavaid tenniseid ja ketse, ühed mu lemmikud on roosad River Island’i slip’id, mis on suurte kalliskividega kaunistatud. Bling-bling, baby! Vastukaaluks kogu sellele mugavusele on mu jalatsiriiul ka täis igasuguseid imelikke kontsakingi, värvilisi ja sulelisi. Ma olen kas mugav ketsiprintsess või omg-mu-jalad-valutavad-killer-heels. There is no in between.

#mood

Mood on eneseväljendus. Mood on isikupära näitamine. Julgus olla sina ise. Sinu reeglid. Kanna, mida tahad. Kanna seda, mis teeb sind õnnelikuks. Tunnen, et olen lõpuks jõudmas punkti oma elus, kus mind ei huvita kellegi teise arvamus ning olen leidnud julguse ja enesekindluse näidata oma välimusega, kui crazy ja imelik on mu sisemaailm. Ma pean ainult iseendale meeldima.

#inspiratsioon

Ammutan inspiratsiooni kuidagi iseenesest ja mitte teadlikult. Vahel näen tänaval kõndimas maailma ägedaimat inimest ning tema sära inspireerib mind. Vahel ostab hea sõbranna triibulise kleidi, ja pagan võtaks, ma tahan ka ja ma tahan seda kanda koos oma roosa karvase jakiga! Ostan asja kohe ära, kui seda nähes tekib vaimusilmas ta ümber outfit, millega koos seda kanda. Instagramibeibed, maailmakuulsad räpieided ja julged Eesti naised inspireerivad.


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised