Millised on populaarse blogija ALJONA EESMAA lemmikveebipoed?
Küsitles: Kristiina Virt

Kui tihti internetis šoppad?

Ma pean tunnistama, et olen väga sage veebipoodleja ja olen seda juba aastaid olnud. Paar-kolm korda kuus laekub ikka midagi ühest või teisest internetipoest.

 

Mis on su lemmikveebipoed?

Mu vaieldamatu lemmikpood on Asos. Sealt on tõenäoliselt pärit pool minu garderoobist, jalanõude kohapealt aga ilmselt rohkemgi veel. Mulle väga meeldivad Asose enda kollektsiooni esemed ja täna tean juba kinnisilmi, mis suurus mulle istub ning seetõttu olen vaid paaril üksikul juhul midagi poodi tagastanud. Virtuaalset window-shopping’ut (ja erilistel puhkudel ka päris-päris šoppingut) teen oma teises suures lemmikpoes Net-a-Porteris. Aeg-ajalt meeldib mulle aga olla nii mugav, et tellin isegi H&M-i esemeid pigem veebist – mis siis, et poode jagub neil Eestis küllaga. Natuke teeb mind kurvaks, et &Other Stories ja COS Eestisse oma kaupa ei saada, muidu oleks nende veebipoed samuti mul lemmikute esikolmes.


Hinda loetud artiklit kümnepalli skaalas

Teised uudised

Tallinn Fashion Week 2020

Eesti moe tähtsündmus Tallinn Fashion Week leiab aset 5.-6. mail tuues lavale nii kodumaa tippmoeloojad kui ka uued tegijad. Seekord…